Căutare site


Contact

O Noua Viata

E-mail: ingerasul_tau1622@yahoo.com

Sock>>>> FATA LUI BANICIU SE IUBESTE IN SECRET CU CANTARETU DORIAN POPA!!!!!!!!!<<<<

05.02.2014 03:49

 

 

Fanele serialelor „Pariu cu viaţa" şi „O nouă viaţă" şi ai trupei LaLa Band trebuie să ştie că inima lui Dorian Popa nu mai e liberă. De câteva luni, idolul adolescentelor se iubeşte în secret cu frumoasa Ana, fiica cântăreţului Mircea Baniciu.

Inevitabil, pe platourile serialelor se înfiripă tot felul de poveşti de dragoste. După Criss şi Vlad, Rapha şi Sore, iată că a venit rândul şi lui Dorian Popa (25 de ani).

 

Cea care i-a furat inima sexosului actor e nimeni alta decât Ana Baniciu (21 de ani), colegă de filmări la serialul „O nouă viaţă", difuzat acum de postul Acasă TV.

 

Tânăra este fiica cunoscutului cântăreţ Mircea Baniciu şi a făcut muzică încă de mică, fiind un talent  moştenit din familie. Cei doi au început să filmeze împreună încă de la debutul serialului „Pariu cu viaţa", însă Ana nu avea decât un rol episodic în serial.

 

Dorian Popa este idolul adolescentelor din România

Odată cu sezonul trei al producţiei personajul ei a devenit mult mai vizibil în poveste, astfel că a petrecut mult mai mult timp pe platourile de filmare. Deşi se zvonea că ar avea o relaţie cu partenera de filmări, Dorian se iubea pe ascuns cu o altă colegă de pe platourile de filmare.

 

„Cei doi au devenit mult mai apropiaţi anul trecut, când au filmat pentru serialul „O nouă viaţă", transmis acum de postul Acasă. De ziua Anei, pe 28 ianuarie, când a împlinit 21 de ani, Dorian i-a oferit un imens buchet de trandafiri roşii, 20 la număr şi unul alb. Un adevărat romantic, pentru că i-a scris şi mesajul „Te iubesc". Petrec foarte mult timp împreună, însă e o relaţie la început", ne-a povestit o sursă din apropierea celor doi.

 

În culisele concertului LaLa Band, cei doi s-au giugiulit la final, iar la deschiderea Academiei de TV & Film by Ruxandra Ion, Ana i-a stat în preajmă lui Dorian, mai ales că acesta avea piciorul în gips, după  ce s-a accidentat la munte.

 

"Da, suntem împreună", ne-a declarat Dorian. "Nu vrem însă să vorbim despre viaţa noastră privată", a completat şi Ana Baniciu.

 
 

Ana Baniciu cântă de la 8 ani

 
Ana şi tatăl ei, Mircea Baniciu

 

Ana Baniciu s-a născut pe 28 ianuarie 1993, este fiica lui solistului Mircea Baniciu şi a absolvit Şcoala de Muzică din Bucuresti, secţia pian. A participat la festivaluri internaţionale din Italia, Rusia, Israel, Ungaria etc, unde a obţinut premii importante şi a făcut parte din grupul Alegretto. A participat la preselecţiile pentru serialul "Pariu cu viaţa", unde a primit un rol episodic, iar apoi a devenit principal. Face parte acum din LaLa Band şi din 2 februarie va putea fi văzută Acasă, în prima telenovelă muzicală românească. De ceva timp se pregăteşte pentru o carieră solo.